İletileri Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3
|
|
4
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / öküz ile trenin askı
|
: 27 Mayıs 2008, 05:23:10
|
|
Sizin için öküz ile tren arasındaki aşkı mercek altına aldık!!
Öküz: Kara trenim,kömürüne kurban olduğum bizim aşkımızı kıskanan bazı kesimler var beni çok sinirlendiriyorlar!!
Tren: Tabi kıskanacaklar ben ne zaman geçsem sen hemen pencereye çıkıp bana bakıyorsun Öküz: Ne yani istemiyormusun yoksa sana anlamlı anlamlı bakmamı?
Tren: Yaa isterim tabii ama üzerimde oturan yolcular "şuna bak öküz gibi buraya bakıyor" diyorlar kıskanıyorum seni.. Öküz: Lan donuz utandırdın şimdi beni..
Tren: Utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakışmalar yapacagız ne bakışmalar.. bizikıskanacaklar arkamızdan öküzün trene baktıgı gibi bakışıyorlar diyenameler yapacaklar elalem kıskansın bizim sevdamız asırlarca daha devameder.. Öküz: Benim en çok hangi bakışımı seviyorsun lan..
Tren: Hani bir öküz gibi olanı varya o bakışına eriyorum işte.. Öküz: Kara trenim benim allah cuf cufuna zeval vermesin..
Tren: Öküzüm benim allah bakışlarını başka ulaşım araçlarıne çevirtmesin
|
|
|
|
|
5
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / anne karnındaki ikizlerin diyalogları
|
: 27 Mayıs 2008, 05:22:35
|
|
> a kenara çekilsene >- Kes, Allah'ın cenini seni ................................... >- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım >- Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle ................................... >- Önce ben çıkıcam >- Hayır ben >- Sen çıkamazsın >- Nedenmiş >- Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü .................................. >- Şşt baksana >- Ne var >- Bu ne >- Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere ................................. >- Burnumu ısırma bak tekme atarım >- Atamazki atamazki >- All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek >olmadı ................................ >- Erkek sen dışarı gelsene >- Erkek mi o ne? >- Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı >- Ee ben >erkeksem o zaman sen ne oluyosun >- Bilmem .............................. >- Ya bi dursana >- Ya sıkıldım bea >- İki dakka rahat durda yüzüme bakayım ............................. >- Şşt kardeş bak bi >- Ne var >- Bak ne buldum >- Ne o >- Bilmem ............................ >- Üff çekil kenara ruhum daraldı >- Ya yer ikimizede yeter >- Banane git kendine kıvrılacak başka bi yer bul >- Ya bu kadınlar hepiniz aynısınız ya >- Kadın mı, o ne demek >- ne bileyim Allah söyletti işte >- Hadi çok konuşmada defol
|
|
|
|
|
6
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Komik İsimler
|
: 27 Mayıs 2008, 05:21:58
|
|
Sehriye PILAV Satilmis PORTAKAL Ahmet Mehmet VELI Mukaddes CALISYE Hakki KISAADAM Kurtis SISKO Omurlu DOGRUGIDEN Oktay DOLMASEVER Rustu DUZER Gulhanim ELLERGEZER Nabi DALGA Sanayi HOROZ Comert VARLIK Oral USER Masallah AKGUN Haci SIRKINTI Kayyum KONAKLI Yagmur SAGNAK Bora SAGNAK Jinekolog Dr. KayaBILIR Dis Hekimi Oya BILIR Faruk ARTIK Nazim ENGINAR Tuccar ASLAN Keklik ASLAN Ari BALCI Petek BALCI Kaymak BAL Avukat Guven KURTUL Cemal MORDALGA Muhterem OGRETMEN Musa PASTIRMA Kadir KILLI Fatih IPTEKESEROGULLARI Ayse DONSUZ Yosma ALVER Selma VEREN Dunya MALIDUZDUR Kibar ZORBA Umit VAR Jandarma KIZKACIRAN Oznur PALAVRACI Incil TEVRAT Insaf YILDIRIM Demir BAYGIN Hayati KOPYA Fazli KONT Muhlis DUNYADAGULMEZ Fikri FAIZ Satilmis DONEKOGLU Edenbulur YILMAZ Recep DUDUKCU Sakin ZEYTIN Kibar DELI Cebrail GORUR Abdulhalim PIRASA Behcet BECERIR Cansin BIRICIK Huriye YEDICOCUKLU Istiklal YARATILIS Guler GULER Ali AL Teslim SOYLEMEZ Guclu KUVVETLI Cetin CEVIZ Sezer YAN Parla YAN Huriye DELERGECER Seyla BOYNUINCEOGLU Kose SICAK Bucak SICAK Tutam SICAK Satilmis DAGDEVIREN Satilmis BOSTAN Gudbettin KUS Sise INCE Efsane CILEK Rahime ISER Herkul DEMIRTAS Cemal PASA Halim HARAP Aziz CUBUGUUZUN Fatma DONUKARA Suleyman PEKYUMURTA
|
|
|
|
|
7
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Öğretmenlerin Msn Adresleri
|
: 27 Mayıs 2008, 05:21:04
|
|
Tarih ögretmeni Taaruzdayız @meb.gov.tr
İngilizce Öğretmeni alwayStrYharD @meb.gov.tr
Almanca Öğretmeni HalloMaMa @meb.gov.tr
Matematik Öğretmeni Kosinüs_Kotanjant @meb.gov.tr
Geometri Öğretmeni komsuKenar_Bolu_hipotenUs @meb.gov.tr
Din Kül. ve Ahl.Bil. Öğretmeni walla_hülazim @meb.gov.tr
Beden Öğretmeni kOs_kizim_kOs_oglum_kOs @meb.gov.tr
Cografya Öğretmeni Engebeli_Ovada_Capkinlik @meb.gov.tr
Kimya Öğretmeni atomların_efendisi @meb.gov.tr
Fizik Öğretmeni Mc_Delta_T @meb.gov.tr
Biyoloji Öğretmeni KoNtraktil_hoca @meb.gov.tr
Edebiyat Öğretmeni esdi_nesim-i_nev-bahar_acildi_guller_subhdem @meb.gov.tr
Resim Öğretmeni naturmortun_buyusu @meb.gov.tr
Müzik Öğretmeni biz_heybelide_her_gece_mehtaba_cikardik @meb.gov.tr
elektronik öğretmeni bobin_hayri @meb.gov.tr
|
|
|
|
|
8
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Ameliyat Öncesi Konuşmalar
|
: 27 Mayıs 2008, 05:20:13
|
|
Doktor Kaan, kankası Necmi'yi bayıltmadan açık kalp ameliyatı yaparken;
-heyecan var mı heyecan -olmaz olur mu abi -bi şey olmaz, sana en cix ameliyatımı yapcam -ameliyatın cixi mi olur? -sana özel bu. ayaklarım tavana bağlı şekilde ameliyat etcem seni, tarihe geçcez olm -neee ! manyak mısın yaa? olmuyom abi ben ameliyat falan -şaka olm şaka -ameliyat öncesi adamın yaptığına bak -euehue, yat bakm şuraya -sırtüstü mü? -yok, yüzüstü, hafifte domal şöle kıbleye doğru -niye domalacak mışım? -ya olm saçmalama, uzan şuraya sırtüstü -şşş, hemşire hanımların önünde, ayıp oluyoo -onlar yabancı değil -bana yabancılar ama -neyse, Nurten hanım, hastayı ameliyata hazırlayın ------ -tamam, hazır hasta doktor bey -olm necmi, mayışmışın sen -ya bi git olm, çakır keyfi olmuş gibiyim -euhue, ne güzel işte, içmeden sarhoş oldun -ne zaman bayılacam ben? -bayıltmadan ameliyat olcan sen -nasıl yani -bilincin hafiften yerinde olcak.. olm sıkılıyorum ameliyat esnasında, az muhabbet ederiz diye böyle yaptım -abi sen harbiden manyaksın haa -daha önce denedim, bi şey olmadı -bismillahirrahmanirahimm -bak ne güzel imana da geldin -tövbe tövbe -evet, başlıyoruz, neşter lütfen -napcan neşteri -dişimde et kalmış, onu temizliyecem. Necmicim, ameliyathanedeyiz, kebab salonunda değil. sence ne yapabilirim neşteri? -olm kesecen mi beni diri diri? -yoq, önce tırnaklarını sökcem, sonra tırnağın altındaki ete tuz sürcez. önce eziyet, sonra vahşet yani. fantazi yapalım demi az -ya niye ben allahım niye? -olm saçmalama, acımıyacak diyorum sana -bak, eğer bir şey yaparsan, yengeye tüm yaptığın pislikleri anlatırım -hıng ! olm sus, hemşire hanımların yanında -Hani yabancı değildi ulan onlar -tamam olm söz, acımıyacak . haftaya halı saha maçı var hasanlarla, o maça yetiştirmemiz lazım seni -abi bana su kaynatan araba muamelesi yapma -euheuhe, tamam olm kıpraşma, başlıyorum carkkkkrkkkrkk ( derinin yarılma efekti ) -abi bi hoş oldum, böyle sanki içim açıldı, bi huzur doldu -tabi olm, açtık kalpten mideye kadar. -harbi mi? -hı hı .. walla kanka senin için kararmış, canını sıkan bir şey var -hadi ya -evet bak şurda, midenin sol tarafı kap kara olmuş. dur bakayım .. hımm. 3 vakte kadar bi haber alacaksın -olm dalga geçme, kahve falımı bu -euheuhe, yoq olm, gayet normal herşey.. şimdi damarları kontrol edelim .. evettt, pislik çıkaran damarı buldum -napcan ona? -söküp atcam, yerine başka bi yerden alacağımız bir damarı koycaz -yoq ben aldırmam o yerimden damar falan -ya olm bi saçmalama, damarı açcaz şimdi. bi şeyci kalmıyacak -hangi damar bu -kalpten aorta giderken ilk köşeden sola dön, ilerde ufak bir kılcal damar var, orda kime sorsan gösterirler -kaan ! -olm sanki sölesem bilcen. damar işte . hepsi aynı (hööönngghghgrtrt ) - zuhuahuaa -ne yaptın olm -bi şey yapmadım. hafiften mideni parçalayıp bıraktım -deli misin olm niye kurcalıyon midemi -ehuehue, bayılıyom bu harekete, kusacak gibi oluyon dimi lan -allah belanı wersin olm -bak kanka, hazır açmışken başka istediğin bi şey var mı? -he, mideyle karaciğerin yerini değiştir sana zahmet. -niyeki? -moda abicim moda, hiç modayı takip etmiyo musun? -walla değişirim ama biraz zaman alır -ya abi bi git işine, hadi kapat da gidelim, akşam bizdesiniz, ona göre -tamam tamam, dur tel açayım hanıma ... dıııttt dıııtttt -(Alo,Nalan, napıyon güzelim .. hiç, bende aldım necminin midesiyle falanoynuyom .. bak ne diycem, akşam necmilerdeyiz, ben çıkışta seni alırım.. hadi öptüm ...) -tamam necmi, sizdeyiz akşama -iyi iyi .. hadi abi, kapat şurayı, hava doldu içim -aslında mideyle karaciğerin yerini değiştirme fikri fena değildi ama . -kaan !! - euheue, tamam tamam, kapatıyom
|
|
|
|
|
9
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Öss Diyologları
|
: 27 Mayıs 2008, 05:19:14
|
|
Hocam 3 Yalnış 1 doğruyu götüyormu
- Normalde götüyor, Ama seni sevdiğim için götürmüyor
- Hocam Biraz daha Sevseniz, 1 Doğru 3 yallnışı silermi?
- Koy kalemini masaya Çık Dışarı!
- Ehemn peki..
--------------------------------------------------------------------------
- Sınavın Başlamasına 15 Dakika var Çocuklar Kitapcıqı açın bi qöz gezdirin bakim..
- Hocam ben göz gezdirdim Başlaya bilirmiyim
- Hayır cocuqum daha 15 dakika var dedim duymadın mı?
- Duydum Hocam olsun Belki Göz Geçirenler Hemen Başlaya bilir.
- Hayır Başlayamaz..
- Hey Beyler Bırakın qöz gezdirmeyi, baŞlatmıo Sınavı Bu karı
- Oğlucum baŞlıcaz az sabret,
-Sabredemem hocam bu benim 16 cı kez Sınava girişim geldim 38 yaşınaartık başlamam lazım daha burdan cocukları alıcam onlarda sınavagiriyorda yetişmem lazım
-Öhhhhh yuhh ?_??==_?==_?!
__________________________________________________ _______________
- Ewet Çocuklar Sınav Kuralları, Kimse kimseye bakmıcak herkez kendi çözücek Başarılar
- Hocam baŞlamadan bişey diye bilirmiyim
- De bakalım?
- Sınav arasında çişim gelirse tualete gide bilermiyim..
- Öyle bi hakkın yok ama çok zorlanırsan 2. öğretmenle gide bilirsin
- OO ewet hocam ozaman kesin zorlanırım ben
- Ne alaka yavrucuqum
- Hocam 2. ögretmen hatun taş gibiymiş onLa tuaLete gitmek üffSs süper..
- Sapıkmısın Olum sen
- Ewet hocam Tecavuzcu Coşkunun Oğluyum ben
- Hadi ya...
- Hocam Sınavm bitti Çıka bilirmiyim?
- Daha başlayalı 15 dakika olmadı nezaman bitirdin.
- 8 yıl 3 ay önce bitirdim ben hocam
- Şşş konuşma dalqa geçme Sınavına bak..
-Ama hocam vallahi Bakın 26 yaşındayım ben 8 yıl önce okul bittidipLomayı alamadım şuan kağıt topluyorum öyle bi girim bakim sınavnasıl birşey diye geldim ben,beğenmedim çıkıcam ben Annemi özledim
- Defol!!!
'' Japon Bir ÖSS'Li''
- Koniciva, Nakamura Nakaşika Nakasaki Omara Osaka.. Haberleşme Daire 2 C block Brucce Lee
- Hayda sende kimsin.. Japon bu ya ne işi var Ö S S sınavında Allahım yarebbim
- Hocam bende Türkiyede okudum bitirdim okulu sınava girmek en doğal hakkım allahalla
- Lan oğlum madem türkce biliyorsun Ne abuk subuk konuşuon ozaman
-Ne bilim hocam her sınava girdiqimde bunu yaparım okulda sonra beni hepo derslerden Muaf tutarlar okuluda 1 dersle bitiridim zaten sadeceBeden eğitimi, Burada da belki muaf tutarımda qüzel bi ÜniversiteyeVerirler diye düşündüm
- Ozaman Sana A... O.... p... k... g...
- Hocam hop.. hopp.. ne küfür edion ya
- Ne bilim Belki küfür edersem Beni deli sanarlar, Bende Suçlu himayesinde Muaf sayılırım, Seni öldürürüm Suçlu olmam... hırrr
- Nasıl anLayamadım.._?__?_????????_!
__________________________________________________ ______________
- Ewet Çocuklar Sınav Bitti, Kalemlerinizi Masanın Üstüne Koyun Ve bırakın yazmayı.
- (Hala yazmakta olan biri var)
- Hey cocuqum bitti diyorum,
- Tamam hocam bittide bari 1. Soruyu Cevaplim
- HAA? ANLAMADIM
-Nasıl anlamadın hoca sordukları sorulara bak bilemediqinizi boş bırakındemişler ben hiç birini bilmediqim için Alayı boş bari 1 tane işaretlimde işaretli olsun
- Oldu qüzelim...
- Sınav Başladı Cocuklar..
- Sınav Dakikası 15: Bir kız Ağlamakta ( ühühühühüü )
- Hayırdır Kızım Nie ağlıyorsun
- Hocam, Kalemim Kırıldı
- Eee Yedek kaLemin yokmu? Nie Temin etmedin Gereçlerini
- Ne bilim Kırılcaqını Hocam Her sınavda aynı sorunu yaşıorum ühühü ((( - Nasıl Her Sınavda ? anLayamadım ben..
-Hocam Sınavın Hep baŞlarında kaLemimi Kırarım, Kurtlar VadisindeGörmüştüm Polat kaLem kırıyordu Sonra Hepsi Ona ölmemek için Arabaveriyordu ( ama Ben 7kez Sınava giriom ne arabası haLa Kazanamadım,Ayrietten kaLem veren Bile Olmadı..
- Hoca Serviş Dışı (OFFFFFFLine)
|
|
|
|
|
10
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Msn Bedduakarı
|
: 27 Mayıs 2008, 05:18:27
|
|
1- Netten 50 MB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşALLAH(c.c)! 2- Chat yaparken kapı zilin çala! 3- Maus’unu kedi yesin! 4- İçtiğin çay klavyeye dökülsün! 5- Arama motorlarına giremeyesin! 6- Hitin düşsün, liste sonu ol! 7- Posta kutuna iki ay mail gelmesin! 8- Üç vakte kadar bağlantın kopsun inşALLAH(c.c)! 9- Klavyenin sesli harf tuşları basamaz olsun da, sevgiline mektup yazamayasın! 10- Windowsun çöksün MSN, ıcq’un kopsun da ele güne muhtaç ol innnnşALLAH(c.c)! 11- Kafana harddiskler kadar taş düşsün! 12- Kodlarını yanlış yazasın da web sayfası yapamayasın ya rabbim! 13- Askerliğini uzun dönem yapasın da,18 ay nete bağlanamayasın! 14- 2 senedir yazmaya çalıştığın 500 sayfalık roman dosyana virüs girsin de, edebi hayatın bitsin! 15- bütün beddualarım tutsun da iflah olamayasın inşallah
|
|
|
|
|
11
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Öğrenciler Niçin Okula Giderler??
|
: 27 Mayıs 2008, 05:17:47
|
|
Devamsızlık yapmamak için. Boş zamanları değerlendirmek için. Renkli kazakları göstermek için. Sınıf mevcuduna katkıda bulunmak için. Ögretmenlere günaydın demek için. Sıralarin üstüne resim çizmek için. Derslerde uyumak için. Erken kalkmak sağlığa yararlı olduğu için. Kantin bütçesine katkıda bulunmak için. Okulun geç kağıdı stoğunu bitirmek için. Fal bakmak için. Tenefüse çıkmak için. Defile yapmak için. Fıkra anlatmak için. Okul çıkışında internete gidebilmek için. Sınıfı azdırmak için. Ögretmenleri sinir etmek için. Uzun eşşek, para maçı...vs. oynamak için. Sevgili bulmak için. Sınıftakilerle dalga geçmek için
|
|
|
|
|
12
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Güldüren Şarkı Sözleri
|
: 27 Mayıs 2008, 05:17:10
|
|
> yıldız tilbe- seni o sanmıstım > hande yener - üzgünüm o kadın ben degilim > celik - afedersin > izel - eyvallah > > berksan - öpüşelim mi > petek dincöz- git işine > kenan dogulu- bir kereden hiçbirsey olmaz > gülben ergen- kandıramazsın beni > > çelik - benimle evlenir misin > kayahan - neden olmasın > gülben ergen- teşekkür ederim > tan - rica ederim > > bomb - sen hic sevdin mi > hülya avsar - sevdim > tarkan - kimdi > kutsi - sana ne > i. tatlıses - haydi söyle > sezen aksu - adI bende saklI > ebru gündeş - erkeksen söyle > seda sayan - o kendini biliyor > özcan deniz - yalvarırım > > i. tatlıses - sabuha > a. nur yengi- ay inanmıyorum > ajda pekkan - o benim dunyam > petek dinçöz- zevksiz sende
|
|
|
|
|
13
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Kadınlar ve Erkekler Nasıl Mutlu Edilir???
|
: 27 Mayıs 2008, 05:16:34
|
|
Cok zor degil.
BiR ERKEK, BiR KADINI MUTLU ETMESi iciN YALNIZCA SUNLAR OLMAK ZORUNDADIR... 01. bir dost 02. bir yoldas 03. bir asIk 04. bir agabey 05. bir baba 06. bir usta 07. bir asci 08. bir elektrikci 09. bir marangoz 10. bir muslukcu 11. bir tamirci 12. bir dekorator 13. bir stilist 16. bir psIkolog 17. bir hasere yok edici 18. bir psIkiyatrist 19. bir sifaci 20. iyi bir dinleyici 21. bir organizator 22. iyi bir baba 23. cok temiz 24. sempatik 25. atletik 26. sicak 27. kibar 28. nazik 29. zeki 30. komik 31. yaratici 32. sefkatli 33. guclu 34. anlayisli 35. hosgorulu 36. sagduyulu 37. hirsli 38. yetenekli 39. cesur 40. kararli 41. dogru ..... ..... ..... 11987. guvenilir 11988. tutkulu TABii, ŞUNLARI DA UNUTMADAN:
11989. ona duzenli olarak iltifat etmek 11990. alisverisi sevmek 11991. durust olmak 11992. cok zengin olmak 11993. onu strese sokmamak 11994. baska kizlara bakmamak
VE AYNI ZAMANDA SUNLARI DA YAPMALIDIR:
11995. kendinden cok ona odaklanmak 11996. ona, ozellikle kendisi icin cok fazla zaman ayirmak 11997. nereye gittigine aldirmadan ona cok fazla yer sunmak
SUNLAR DA COK ONEMLi:
Asla unutulmayacaklar: 11998. dogum gunleri 11999. yildonumleri 12000. onun aldigi kararlar
BiR ERKEK NASIL MUTLU EDiLiR!!! :
1. Karnini iyice doyurun 2. Uzaktan kumanda ve cayini verip rahat birakin Huzursuzluk belirtisi gosterirse Madde-1 den tekrar baslayin...
|
|
|
|
|
14
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Ölmeden önce son sözler
|
: 27 Mayıs 2008, 05:13:38
|
|
- GÖNDER GÖNDER, BEN TUTARIM. - AABI ÇOK SERİ BİR ARABA BU YAAA... - KORKMA HAYATIM, ARABAMIZDA ABS VE AIRBAG MEVCUT. - POSTANEDE BANA AİT BİR KOLİ VARMIŞ ONU ALMAYA GELDİM. - OOLUM..5 TAŞ ÇALDIM RUHUN BİLE DUYMADI.. - BAKIN ÇOCUKLAR, BU DENEY SETİ, KAPAĞI AÇILINCA GÜVENLİK ÖNLEMİ OLARAK ELEKTRİGİ KESER.. - DEMEK PİRANA DEDİKLERİ ŞEY BU..HİHO.. - BAK HULUSİ ABİ BIYIKLARI ILE OYNUYOM Bİ ŞEY OLMUYO. - EY RUUUUHHH..GELDİYSEEEN...... - O İRMİKLERİ NEDEN ALDIN NURHAN..HELVA MI YAPICAN?.. NİYE? - DOĞALGAZIN ÜLKEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYOR VE DOĞALGAZLA ÇALIŞAN İLK OCAĞI HUZURLARINIZDA YAKIYORUM. - EVLADIM, BENİ KARŞIDAN KARŞIYA GEÇİRİR MİSİN? - GEEEEL, GEEEL SAĞ YAP GEEEL... - BAH BAH BAH HALA UZUNLARLA GELiYO... - CANİKOM, BU ETİN TADI SANA DA BİRAZ GARİP GELMEDİ Mİ? - MÜJDEMİ İSTERİM TURAN ABİ BİR KIZIN DAHA OLDU. - KİM BEKLER LAN YEŞİLİN YANMASINI?! - EŞŞEK ŞAKASI YAPMAYIN LAN... - BEKLE CEMŞİT ABİ BEN BİR DALIP ÇIKICAM. - KORKMA HANIM BU SAATTE KAPIMIZI KİM ÇALACAK, TANIDIK BİRİDİR. - HALA KARLI GÖSTERİYOR MU HANIM? - ELEKTİRİKÇİYE NE GEREK VAR CANIM, BEN HALLEDERİM. - BAK ŞİMDİ NASIL SOLLIYCAZ .. - GEL ABİ BURASI BOYU GEÇMİYOR... - AYA BAK AYA, KAMYON FARI GİBİ !!! - BEN DENEDİM, KORKMAYIN. - BAK KADRİ ABİ, SUYUN DERİNLİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL, ASIL İŞ ATLAMASINI BİLMEK.. - YAV HAYRETTİN ABİ BURASI FENER TRİBÜNÜ DEĞİL GALİBA.. - HİHİHA...BAK GELEN ŞEY KÖPEKBALIĞINA NE KADAR DA BENZİYOR. - RASİM ABİ, KAFESİN KAPISI KAPALI DEĞİL Mİ? - NALAN, BİR KİBRİT YAK DA BAKALIM NE KOKUSUYMUŞ... - YAPMA SATILMIŞ ABİ, ŞEYTAN DOLDURUR.
|
|
|
|
|
15
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Yaratıcı Türk Erkeği )))))))
|
: 27 Mayıs 2008, 05:12:30
|
|
Yaratıcı Türk Erkeği ))))))) İşte yonja kullanıcısı olan bir arkadaş bir kıza neler yazmış neler....
böylesine olağan üstü bir güzelliğe sahip olduğun için, erkeklerden her gün yüzlerce mesaj aldığına ve tanışmak için sana hemen msn gönderdiklerine eminim. ama ben, diğer erkeklerin kendilerini yeterince tanıtmadan, senin hayatına neler katabileceğini, hesaba katmadan yaptığı bu hatayı sana tekrar etmeyeceğim. senin için ne idüğü belirsiz bir kişi konumundan çıkıp, yeri, yurdu ve kim olduğu tam olarak belli olan güvenilir bir yonja dostun olmadan, senden ne msn, nede telefon istemeyeceğim. aşağıda, birbirimizi tanıyıp, dost olduktan sonra, eğer birbirimizden hoşlanırsak ve flört etmeye başlarsak, seni nasıl çok mutlu edebilirim ? senin hayatına nasıl neşe ve canlılık getirebilirim? ve sana neler verebilirim? gibi sorulara cevap bulabileceğin özel planımdan ve genel özelliklerimden bahsetmeye çalıştım.
1) sana, her şeyden önce, daima dinamik, neşeli, enerji dolu olan ve düzenli olarak yüzme ve fitness sporları yapan, bakımlı, temizliğine ve giyimine aşırı özen gösteren, 35 yaşında, 1.75 boyunda, 85 kg, ela gözlü, buğday tenli, kumral saçlı olan bedenimi ve bu bedenin tüm ilgisini, yoğunluğunu, sadakatını ve sevgisini verebilirim.
2)ayrıca,itü mühendislik fakültesinde eğitilmiş, ileri derecede ingilizce bilen, psikoloji, ekomomi, matematik, kimya ve müzik alanında yoğun bilgilerle donatılmış, zeka seviyesi normalin üzerinde olan beynimi ve bu beynin, benim karakterimde meydana getirdiği, hoş sohbet edebilme, dinleyebilme, anlayabilme, sevgi ve şefkat gösterebilme, dertleri ve neşeleri paylaşabilme meziyetlerimi sana sunabilir ve senin tüm dünyanı doldurabilirim.
3) bunu yanı sıra, mühendislik kültürüne sahip ve kimyasal hammaddeler üreten ve ithal eden ve bir şirketin ortağı ve müdürü olan bir erkek arkadaş ile beraber olmanın ayrıcalığını, gururunu sana yaşatır ve seni kanatlarımın altına alarak, kendini güvende hissetmeni sağlayabilirim.
4) ataköy'deki evimde rahat ve temiz bir ortamda, senle mum ışığında yemekler yiyerek, dans ederek sana çok özel romantik, mutlu geceler yaşatabilirim. bununla beraber, son günlerin popüler filmlerini evimdeki home sinemada izleyerek, çeşitli yemekler ve tatlılar yaparak, vakit geçirebileceğimiz ve spor odasında, müzik dinleyerek, fitness makinalarıyla fazla kalorilerimizi yakabileceğimiz,huzurlu bir ev ortamı sunabilirim.
5) buna ek olarak, bir sağlık, spor ve eğlence klubü olan sports international'­a seni üye yapabilirim.­bu tesisde kapalı ve açık olimpik yüzme havuzu, 50 çeşit spor aleti ve fitness makinası, sauna, solaryum, türk hamamı, step ve aerobik, latin dansları kursu, tenis ve squash kortları ve güneşlenme tesisleri bulumaktadır. dilersen bu olanaklardan haftanın 7 günü, istediğimiz saatlerde faydalanabilir, yüzerek, güneşlenerek, step, aerobik ve spor yaparak,dans ederek, tenis oynarak, çok eğlenceli, aktif günler geçirebiliriz.
6) ayrıca yazın veya kışın hafta sonlarını, istanbul' un çevresinde yer alan polonezköy,şile, kilyos, abant gölü gibi küçük tatil yerlerine, araba ile seyahat ederek gider ve hafta sonlarını bu tatil yerlerinde, gezerek, fotoğraflar çekerek, özel yöre yemekleri yiyerek, şehrin stresinden uzak, dinlenerek geçirebiliriz.
7) 2007'de, yurt dışında ispanya-mayorka, italya-roma,­fas-casablanka' da ve yurt içinde ise kıbrıs, bodrum, çeşme ve fethiye'de 5'er gün tatil yapmak için bir plan yaptım, dilersen bu tatilleri birlikte yapabiliriz.
8)ayrıca, benimle flört etmenin bir ayrıcalığını ve rahatlığını yaşamına yansıtmak ve istanbul'un otobüs ve dolmuş trafiğinin stresini çekmeden, rahatça gezip, tozman için sana yeni çıkan bir opel corsa c'mon otomobil alabilir ve tüm benzin masraflarını da karşılayabilirim.
9) bunun yanısıra arkadaşlığımıza renk katmak ve sana sürpriz heyecanını yaşatmak için sık sık giyim, kuşam, değerli takılar ve mücevherlerden oluşan sürprizler hazırlayarak, sana sürpriz hediyeler alma sevincini yaşatabilirim. sana bu mesajımda, genel özelliklerimden,ilerde flört etmeye başlarsak seni nasıl çok mutlu edebileceğim ve hayatına neler katabileceğim konusundaki planlarımdan bahsederek kendimi tanıtmaya çalıştım.sana daha sonraki mesajlarımda bu bilgilerin doğrulunu ispatlayarak ve hakkımda daha fazla bilgi vererek, kafana takılan tüm soruları cevaplayarak, yeterince güven terkin etmeye hazırım. şimdi sadece bir dost olarak birbirimizi tanımak için, lütfen sende fiziksel ve genel özelliklerinden nicel olarak bahseder misin? lütfen son sözlerime dikkat edin! senle gel hemen flört edelim demiyorum, önce bir dost olarak tanışalım, sana burada yazdıklarımın doğruluğunu ispat edeyim ve bu arada, birbirimizden hoşlanırsak flört etmeye başlarız diyorum. nazik cevabın için sana müteşekkir olacağım.
|
|
|
|
|
16
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Tuvalette Kim Varr??
|
: 27 Mayıs 2008, 05:10:35
|
|
[COLOR=#NaNNaNNaN]Ev Hali
- Kim var tuvalette ?"
-Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evdeiki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir?
- Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey
- Tuvalette misin?
- Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler?
- Ne yapıyorsun orada ?
- Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum.
- Tuvaletten ne zaman çıkarsın?
- Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var?
- Ya ne zaman çıkarsın?
- Trafiğe bağlı.
İş ve Umumi Yerler
- Tuvalet boş mu?
- Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum
- Tuvalet dolumu?
- Evet
- Kim var içeride ?
- Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk, gelsene içeri
- Abi mesai saati bitti artık çıksan
- Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum
- Turhan abi kahveni tazeleyim mi ?
- Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be
- Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he
- Git ulan işine
- Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette?
- Borsadaki durumu inceliyom °°°°°, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı.
- Tıktık. Tuvalet dolu mu?
- Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı[/COLOR]
|
|
|
|
|
17
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Gaz Verme Diyologları
|
: 27 Mayıs 2008, 05:09:40
|
|
abi senin için sünger gibi içer diolar -içerimde bugün midem iyi değil yaa -sende mi fos çıktın bea abi -3tane birayı yuvarladık olumm -gençliğinde bi kasa içermişin abii -hala gencizzz olumm -tamam abi neyse boşver -içerim lan nolcak getirinn (2saat sonra) -kaçınjjjı oldu lan bu?hıcjjk -17desın abi -bişii oluooo lan banaa! (hastanede) -geçmiş olsun abi bünyenin zayıf oldunu bilsek içirmezdik okadar sana -sağolun!hiç bişii hatırlamıom valla -çık şurdanda bi rakı mangalla kutlayalı -...
-adam 120ıyle gıdıo abii geçemez -nası geçemez beaaaa!geçer abimm -lan oluuum adamın arabasına baksana -abi hem arabanaa hem sana laf soktu -izleyin nasıl geçiomm cıykkkkkkkkkk!!!gümmmmmmmmm
-adam resmen senin manitayı kesiyor -hadi lann!!hangisi??? -şu abiii ufak tefek olann -nesi ufak tefek lan izbandut gibi maşallah -korktun yani abi -ne korkçam lan??? -ne duruon abiiii (gidiş ve 2.80yere uzanış)
-ne bu abi kılıbık mısın? -o nerden çıktı? -yenge arayıp duruo?tmm aşkımlar cicimler falan -yok ya durumu idare ediozzz -aç telefonu kim erkek göster abii -yapiiim di mi? -erkeksen göster tabi abi!yüz vermiecen (tel açılır) -bana bak aşkım!!pardon bana bak lan -noluoo necati ne dion sen? -hesap mı soruon lan?evin reisi benim!kodum mu oturturum!!ona göre -kahrolmayasıca herif!sakın eve gelme!!parçalarım seni!! (tel kapanır) -bak özür diledi bidaa aramıyacakmış!!sizin evde fazla yatak varmıydı??
-aleme akıoz abi gelion mu? -yok evde hanım bekler -peki abi!!pembe dizi seyredersin -ne dion oluuumm? -yok bişii bea abi?ev erkeği olmuşun onu diom -yok öle şey geliom bende (ertesi gün) -bitirdiniz lan beni karı boşanma davası açtı!bidaa size uyanı...
-kız resmen kesio senı beaa -bana mı bakıooo?? -yok banaaa bakıo -bakmıoo -biz abimizi playboy gibi adam sanalım -öleyim -git söle abi ozman kıza bugece senle takılsın (gidilir okkalı bi tokat yenilir bira söylenir sessizce içilir)
-patron senin hakkını yiyiyor abii -yok beaaa -sen eşşek gibi çalış fazla mesayi yap herkesle aynı parayı al -hakket lan -git söle patrona versin hakkını -söleyemem -pardon seni cesur sanmışım abi ben -gidiom lannn (5dk sonra işten kovulmuş biçimde geri dönülür)
-kızın babası orda git iste işte kızı -olur mu lan burda? -kızı sevmıon abi sen sevsen hemen giderdin? -ne diecem oluummm -Allah'ın emri die gir işte konuya (10dk sonra) -ufff adam emekli albaymış lannn!!pis dövüooo ;D
|
|
|
|
|
19
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / çocukların çıldırtan soruları
|
: 26 Mayıs 2008, 07:19:54
|
|
**-Annee bu nee?
-Buzdolabi yavrum. -Neden?
**-Annee balıklar su içer mii??
**-Anne kedi mamasını yersem kedi olur muyum? -olmassın kızım. -Peki kedi benim yemeğimi yerse insan olur muu??
**Babaa,yeni aldığım ayakkabılarım hangi renk? -Kahverengi kızım. -peki baba,kahve ne renk??
**-bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı* -hayır -bunu kırıyım mı? -kır Allah'ın cezası kırr -neden?
**hamile bi kadına:-Sen çocuğunu niye yedin?
**anne pirincin üzerinde niye çizgi varr?
|
|
|
|
|
20
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Evli çiftin iLk gün Konuşmaları
|
: 26 Mayıs 2008, 07:18:43
|
|
Damat ; Ah...!!Nihayet rüya gerçek oluyor!!! Gelin ; Senden ayrılmamı istermisin? Damat ; Hayır! Bu lafı bana birdaha söyleme!! Gelin ; Sen bana ....Aşıkmısın? Damat ; Taaaaabiki. Gelin ; Beni terketmeyi düşünürmüsün? Damat ; Tabiki hayır!! Gelin ; Peki bana bir öpücük verirmisin? Damat ; Evet hem yüzüne , hem gözüne. Gelin ; Peki bana hiç vuracakmısın? Damat ; Asla!Ben öyle erkeklerden değilim Gelin ; Sana güvenebilirmiyim? Damat ; Evet Gelin ; AŞKIM...
Ve aralarında 1 sene sonra aynı konuşma yine döner ama ters olarak (Metni aşağıdan yukarı doğru okuyun)
|
|
|
|
|
21
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / kendimizi anlatma sanatı :)
|
: 26 Mayıs 2008, 07:18:04
|
|
Turkleri anlama sanati diye bir kitaptan alinti
Madde 1: Cocuk yuzmeyi cabuk ogrensin diye babasi tarafindan kucaklanip denize atilir..
Turkiye'de babalar sahillerin olmazsa olmazlaridir. Yuzme ogrensin diye cocuklarini kucaklar ve 'Sikma kendini, rahat birak' diye suya atarlar. Bahane de hazirdir. 'Olur mu? Bak Rusya'ya. Orada cocuklari dogar dogmaz havuza atiyorlar, yuzmeyi ogrensin diye. Olimpiyatlarda goruyoruz herhalde...'
Madde 2: Hesap odeyen erkek, hesabi odemek icin gereken islemi masanin altinda yapar.
Turk erkegi odedigi hesabi masadakilerin gormesini istemez. Eger gorurlerse ayip olacagini dusunur ve karsidakilerin 'Ulan amma da gorgusuz herif, hem ismarliyor hem de hesabi gozumuze sokuyor' demesinden cekinir. Boyle bir davranisa bir de Eskimo erkeklerinde rastlanilabilir. Hesabi acikta odeyen Eskimo'nun eli haliyle donacaktir.
Madde 3: Turkiye'de ilk, orta, lise, universite, yuksek lisans, doktora fark etmez, sinav kagitlari dagitilirken, bir ogrenci mutlaka 'Hocam istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz?' sorusunu sorar.
Ayni ogrenci, ogretmen haftaya sinav yapacagini bildirdiginde 'kacinci sayfaya kadar sorumluyuz hocam' sorusunu soran ama yine de sinava calismayan ogrencidir.
Madde 4: Tum israrlara ragmen misafir 'Yemeyecegim yeter!' diyorsa, ev sahibi son kozunu degerlendirir ve ilahi gucu cumle icinde kullanip 'Bak Allah'in adini verdim' diyerek misafiri koseye sIkistirir.
Misafir bunun uzerine midesi dolu olsa da, ilahi kudret korkusundan midir kacis yolu kalmamasindan midir, ne var ne yoksa bir cirpida yer.
Madde 5: Isyeri acilisinin yapildigi gun satilan ilk urunden elde edilen para (siftah parasi) bereket getirecegine inanilip cerceveletilir ve isyerinin duvarina asilir.
Isyerleri acilisi cok onemlidir. Alisveris yapanlar urunlerin gercek karsiligini degil, gonullerinden geceni kasaya birakirlar. Ilk alisveris parasi herkese gosterilir.
Madde 6: Uzerinden arac gecsin ve temizlensin diye isyeri paspaslari cadde ortasina firlatilir.
Sinek avlayan esnaf Turkiye'de temizlik hastasi kesilir. Alir eline hortumu bastan asagi dukkaninin bulundugu caddeyi, kaldirimlari bir guzel sular. O da yetmez, yandaki caddeleri ve sokaklari da sulamayi is edinir. O arada paspaslar da temizlikten payini alir.
Madde 7: Misafirlikte kolonya ikram edilirken buyuklerin ellerine cocuklarin kafasina dokulur.
Ayni misafirlikte biraz buyuk bir cocuk varsa mutlaka 'Gecen bunu hamama goturduk. Babasini da getirseydin bari dediler' geyigi mutlaka yapilir.
Madde 8: Durakta degil de, her el kaldiran yolcu gordugunde duran otobuse halk otobusu denir. Halk otobusu halki kirmaz, durur.
Halk otobusunun belediye otobusunden tek farki budur.
Madde 9: Sehirlerarasi otobus yolculuklarinda kan bagi yoksa (kari, koca, yegen, yenge gibi) bayan yanina erkegin oturmasi firma tarafindan kabul edilmez..
Turkiye'de en onemli namus bekcileri otobus muavinleridir. Muavinlere gore birbirlerini hic tanimayan iki karsi cinsin, mesafe olmaksizin seyahat etmesi, atesle barutun birbirine bitisIk iki koltuktan bilet almasi gibi bir seydir. Buna asla izin vermezler. Ancak gidilecek yol boyunca erkegin yanina oturtmadiklari genc kizi kesmeyi de ihmal etmezler.
Madde 10: Gelinin belinde yer alan kirmizi kusak bekareti simgeler.
Damadin elbisesi uzerinde renkli bir caput parcasi, herhangi bir isaret bulunmadigindan cinsel gecmisi hakkinda fikir yurutmek mumkun degildir. Aslinda bu gecmisle pek ilgilenen de yoktur.
Madde 11: Kafa bir yere carptiginda sismesin diye cignenmis ekmekle ovalanir.
Turklerin 'Kendi kendine tedavi' yontemleri sadece bunlarla bitmez. Agriyan yere sicak tugla konur. Isitilmis cay bardaklari ile sirt cekilir. Arpacik cikmis goze sarmisak surulur. Sarilik olmus kisiye kendi idrari icirilir. Kesilen ve kanayan yere tutun basilir. Pasli civi batan yer sopayla dovulur. Burkulan yere biftek baglanir. Yanan yere dis macunu surulur.
Madde 12: Butun ilaclar buzdolabinda saklanir.
Buzdolabinin kola, su, gazoz koyulan bolgesi ilaclara yetmeyince, ilaclar yumurtalarin bulundugu alanda, kurumus yarim limonlara komsuluk yapar.
Madde 13: Sokak ortasinda aska gelip sevisen, kedi, kopek at gibi hayvanlar once 'Host, kist, pist, aloooo' denilerek uyarilir. Sevisme halinin devam etmesi durumunda hayvanlar sopa benzeri bir cisim kullanilarak ayrilir.
Uc-bes guvercin bir araya gelip, bulduklari kirintilari kafalarini delirmiscesine one arkaya sallayarak tetikte yerken, kendilerine dogru aniden kosan birini gorduklerinde topluca kacarlar. Guvercinler neden boyle bir davranisla karsilastiklarini anlamazlar. 'Kişşşşt' diye ses cikarip guvercinlerin ortasina dalan bir Turk'un de anlasilacak bir hali yoktur zaten.
|
|
|
|
|
22
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Nedir bu alinin çilesi
|
: 26 Mayıs 2008, 07:17:22
|
|
Ali'nin çilesi....
- Ali gel. - Geldim Oya buyur.
- Ali ata bak.
- Oya ata baktım.
- Ali topu tut.
- Oya topu tuttum.
- Ali okul açıldı.
- Oya okul ne güzel!
- Ali okula koş
- Oya okula koştum.
- Ali bayrak as.
- Oya bayrak astım.
- Ali ılık süt iç.
- Oya ılık süt içtim.
- Ali su getir.
- Al Oya bu su.
- Ali çay demle.
- Peki Oya pekiii.
- Ali çamaşırları as.
- Hıhııı Oya hıhıııı
- Ali iki yumurta kır.
- Tabii Oya tabiiiiiiii
- Ali camları sil.
- Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu
- Ali bakkala git.kısa samsun al
- Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh.
- Ali bana diklenme.
- Oya çeneni kapa.
- Ali bir dediğimi iki etme
- Oya az ye de bir hizmetçi tut.
- Ali canımı sıkma.
- Oya ayağını denk al.
- Ali beni tehdit etme.
- Oya canıma yettirme
- Ali fişine itaat et.
- Oya beni oraya getirtme.
- Ali fişten kovuldun.
- Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu sendençektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk....eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık.
- Ali kısa kes.
- Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee
|
|
|
|
|
23
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / spiker geyikleri
|
: 26 Mayıs 2008, 07:16:44
|
|
ümit aktan: amokachi mal varlığını içine soktu. (kocaeli-beşiktaş maçında amokachi altın zincirini formasının içine sokunca...)
ümit aktan: karlı bir gün sahadaki karların tamamı temizlenememiş, buradan bakıldığında saha yoğurtlu ıspanak gibi görünüyor.
ümit aktan: o topu gol yapmak için hiçbir şey yapmaya gerek yok. oradaağaç olsa, gelip top çarpsa gol olur. dedeler yarışında derece alamamışbir dede bile tekerlekli sandalyeyle o golü atardı. (kasım 2002fenerbahçe-bursaspor maçını radyo d'den anlatan ve washington'unkaçırdığı her gol sonrası sinirlenen ümit aktan)
ümit aktan: evet sayın seyirciler, hakem ukraynalı oyuncuyu maçtansonra evlat edinecekmiş gibi davranıyor. (ukrayna - Türkiye maçı)
ümit aktan: fc sion'un adı bugünden sonra depre-sion olacak sayınseyirciler. (fc sion - galatasaray şampiyonlar ligi ön eleme maçı sonu)
ümit aktan: evet golü atan futbolcu letchkov... evet, notlarımabakıyorum letchkov almanya'nın hamburger takımında top koşturuyor...evet, yanlış mı baktım notlarıma diye bir daha bakıyorum... evet,gerçekten hamburger takımında oynuyor... (abd 1994 almanya -bulgaristan çeyrek final maçı )
ümit aktan: yanlış karar veren hakemi seyirciler protesto eder: "budünyadaki en yalnız insanlar hakemlerdir sevgili seyirciler, budünyanın her yerinde böyledir."
ümit aktan: gürcistan maçı - kaşınıyoruz, adeta kaybetmek için oynuyoruz. - para versek yapmazlar bunu, çizgiden kendi ayağıyla çıkardı. (gürcistan'ın ilk yarıda kaçırdığı net pozisyondan sonra) - bu hakemin lisansını carrrttt diye yırtıp atmak lazım. (Türkiye'nin iptal edilen golünden sonra) - allah kahretsinden başka diyecek sözüm yok. (hakem için...) - sayın şenes erzik siz ne iş yaparsınız. (şenes erzik'in de maçı izlediğini söyledikten sonra) - gürcistan maçı kazanırsa hakemi sırtına alıp ispanya'ya kadar götürmesi gerekiyor. - ot seçiyor, 'buranın çimleri daha iyi' dedi" (kaleci atışını yapmak istemeyen kaleci için...) - haydi kahveci, söyle kahveyi bitir maçı (nihat frikik kulanırken...) - hakem bitirme düdüğünü çaldı, hakem hem çaldı, hem oynadı bu akşam...
ümit aktan: yapma be nielsen yapma! sen hakemsen, ben de boğaz köprüsü'nü yapan mühendisim! (galatasaray - juventus maçı)
ümit aktan: bir fransız bir alman'dan, bir Türk ve bir ingiliztakımlarının maçında özür diliyor. (manchester united-galatasaraymaçında cantona stumpf'a yaptığı faulden sonra özür dilerken)
ilker yasin: evet sayın seyirciler, elin zencisi, elin arabı hat-trickyapıyor bizim hakan'ımız, bizim oktay'ımız uyuyor. (oliviera'ninhat-trick yaptıgı belçika-Türkiye maçı esnasında)
ilker yasin: maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var. artıkkarşılaşmanın son anları... heyecan dorukta... bayraklarınız hazır mı?arabalarınız kapıda mı? (beşiktaş maçı)
bülent karpat: tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut...
orhan ayhan: kosecki , kosecki, kosecki, kosecki topu sürüyor, koseckibir çalım, kosecki kosecki bir çalım daha, kosecki ceza alanınayöneliyor, kosecki kosecki rakibini yatırdı. kosecki gole gidiyor,kosecki kosecki şuuuut ve gooooooooooool!!! hayvansın koseckiiii!!!
orhan ayhan: evet sayın seyirciler maç başladı. bu arada isviçrelihakem aynı tarzan'a benziyor... gençliğimizde tarzan'ın filmlerindebaşrol oynayan artistin aynı gençliği... vallahi çok yakışıklı...
orhan ayhan: tafferel degajı yaptı şöööle uzunca bir vuruş. bu banaeski maçları hatırlattı, böyle topu havalara dikmek bayağı önemliydi...tabi o zamanlar böyle çim sahalar yoktu, sahalar çamur deryasınadönerdi... bu arada saffet ve gol. (galatasaray - istanbulspor maçı)
|
|
|
|
|
24
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Otobüste yer vermemek için bahaneler
|
: 26 Mayıs 2008, 07:15:32
|
|
*Uyuyor numarasi yapılır veya pencere tarafındaki koltuklar tercih edilir
* kendi kendinizi " ben o kadar bekledim onlar da adam olsaydı da binmeselerdi " $eklinde tatmin etmek..
* sinirli gibi gözükmek. bazen tırsıyolar, yer falan isteyemiyolar
* bacagınızı tutup uff uff amma agrıyor diyebilirsiniz _bir keresindeyapmıştım çook iyi hatırlıyorum allahım ne utanç verici bişey amamazaretim vardııı acayip yorgundummm_
* 'ignore' etmek
* iki kişilik koltuklarda otobüsün içine gelen tarafa yaşlı birinioturtursunuz... böylece kimseye yer vermek için uğraşmamak bahanesi ilekurtarırsınız
* otobüsün en arkasına oturulur. yaşlılar oraya kadar gelemezler. veboylece psikolojik baskıdan uzak rahat bir seyahat yaparsınız.
* otobüse binmemek
* ba$ınız avuclarınız ıcıne alıp cok sıkıntılıymı$ gibi görünmek ve sıksık öfleyip pöflemek...bi sorununuz olduğunu anlayıp sizebula$mıycaklardır...
* otobüste yer vermemek icin yapılabilinecek en mantıklı şey hic biryere oturmayarak ayakta yolculuk etmektir... hiç yer almadıgınızdan yerverme gibi bir sıkıntıya da girmiyeceksinizdir... hatta oturangenclerin yaslılar tarafından nasıl kaldırıldıgını izleyerek sadistceeglenebilir hatta yüzlerine "seninde gelecegin yer burasıydı hadi kalkkalk" anlamında bakıslar atabilir ve eglenceli bi yolculukgecirebilirsiniz...
* sürekli dalgn dalgın bir noktaya bakılır ve yanınıza dikilip psikolojik baskı yapan kimseleri görmüyormuş ayağına yatılır
* kendi kendine konuşup deli izlenimi yaratarak hedef kitleyi bertaraf etme
|
|
|
|
|
25
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Lost Dizisini Bilmeyene Anlatmak
|
: 26 Mayıs 2008, 07:13:25
|
|
Lost Dizisini Bilmeyene Anlatmak <!-- / icon and title --> <!-- message --> - lost diye bi dizi var abi cok guzel.. - konu nedir.. - adaya dusuyolarmis.. - hass...b.k gibi.. - yok abi degisik bisiy bak.. boyle ekzantrik bi ada.. - birak olm bunlari yaa.. - ya valla guzel olm bi izlesen seversin.. - yok abi isim var gucum var benim.. - abi.. tropik ada burasi tas ablalar var 7/24 mayoyla dolaniyorlarmis adada.. - hangi kanalda lan bu? adi ne demistin..?
- abi bu lost nasıl bir dizi - sana nasıl anlatsam bilmem ki şöyle anlatayım esmer bir karı var taşş - akşam sendeyim abi
lost izlenirken baba odaya gelir: - kurtulamadı hala bunlar burdan ya? - yok baba, acaip şeyler oluyor, bilmiyosun hem - ne oluyor??? o kadar kişiler amma salaklar - yok baba, adadaki olaylar normal değil, bambaşka şeyler oluyor - bu adam kim, dost mu düşman mı, others diolar hani? - bilmiyorum ki.. - bu dharma nın sırrı neymiş? - bilmiyorum.. - rakamların olayı neymiş? - bilmiyorum - bilmediğin şeyi niye seyrediyorsun? - ..
- heyoo, bugün çarşamba! yarına yeni bölüm geliyor, ehi ehi 4 8 15 16 23 42 ehi ehi. - ha? ne? ne sayıklıyon olm. - lost diyorum, yeni bölüm!... - hmm... - abi alakasız bir adaya uçak düşer. ada bi gari... derken sözümü keser - arzulu (lust) bir ada diyosun? - yok olm öyle değil bak. adada garip şeyler dönüyor hali hazırda çok piss. - ooo travesti felan, çoşmuşlar. zenci de var mı? - var var. bi mr. eko var (çotaaa!!!!) aha böye koyuyor kafayı. (iç ses: bi sus)
- lost? + dizi işte. - hmmm, devam edelim oyuna + tamam
- lost u bilio musun? + o ne? - dizi + konusu ne? - previosly on lost **vicuuuuv vooooorrrrrn** hiyaaaaeeeeeee i need you to go up through the grate and into the vents that button has to be pushed okay **ciricuuuuuv** + noluyo olm? - i crawled throuh your vents.....
- bi uçak var ıssız garip bir adaya düşüyor... - ee? - işte çeşitli yeteneklere sahip insanlar kurtuluyor, adadaki garip olayları çözmeye çalışıyorlar... - sonra? - bi yandan da hayatta kalma mücadelesi... - robinson cruseo gibi bi şey yani? - tam olarak değil aslında... (gene anlatamadım)
-waaaaaaltt! -sabahtan beri bağırıyosun walt walt diye ne diyosun sen alla alla yaa -walt...hmm..şey..maykılın çocuğu bu. -maykıl kim? -dıatırs kaçırdı maykılın çocugunu o da peşlerinden gitti böyle wooooouuaaaalt diye diye -iyi misin sen e kim olm bunlar??.. -ya bi dizi var lost diye izlemedin mi olm? -yooo nerde gösteriliyo sienbisie mi? -yok değil dijitürkte ama dvdleri var amerikada bir numara bi dizi muhteşem -olm normal televizyonlarda bile gösterilmeyen bi diziyi nasıl izleyeyim digiturküm de yoksa eheh
hocam süper bi dizi var lost diye -konusu ne? -... -... -konusu ne diyorum? -şimdi bi ada var -evet? -kaza oluyo felan -eee? -belki de olmuyo -nasıl yani? -beyle beyle adada 40-45 kişi var -kim bunlar? -bir de diğerleri var -onlar kim? -haldır haldır bişeyler oluyo sonra böyle siyah dumanlar kutup ayısıfelan bir de maykıl var... eee fransız karı vardı bi de..oynatmışhafiften... -B.k gibi diziymiş olm bu ne lan? -ya bi dur..sonra bunlar gemi yapıyo uçak buluyo mahzen falan da var... röaaahhh -hasss...! lan noluyo! -röaaah süfer dizieaaöaaahahaha -ağzından köpükler çıkıyo lan! -öherehereöhehaha
-hoca, bir gün biri gelir de sana lost diye bir dizinin dvd'sini verirse, alma. +niye? -alma işte. inan bana böyle çok mutlusun. huzurun var. +lan neymiş bu lost böyle? -hayır! soru sorma. her şey soru sorarak başlıyor. boşver. unut gitsin. söylemedim say. +meraklandırdın lan. -hayır diyorum! sakın! +hocam, versene şu lost'u bana sen.
-lost'un konusu nedir? -düşen bir uçaktan kurtulan bir kaç insanın adadan kurtulma çabası. -aman, klasik. -klasik mi? (savunmaya geçilir hemen.) delirmiş olmalısın, izle de gör. -ne ya? uçak düşüyor bıdı bıdı, insanlar kurtuluyor. -öyle insanlar diye geçiştiremezsin. hepsinin bir özelliği var. -benim de var özelliklerim hahaha... -öyle değil, böyle adaya düşmeleri filan bir tesadüf. -ya bırak.. ne tesadüfü dizi işte. -hem bir de diğerleri var.. -onlar kim? -siyah dumanlar ve ormanın sesi. -canlı mı orman? -hışırtılar var... hamile kız var bir de avcı adam, sonra doktor var, zaten diziyi o götürüyor.. -? -böyle. -ormanın sesi demek. - anlamıyorsun yani izleyince... o yüzden izledikçe izleyesin geliyor anlamak için. ( anlasa anlatacak belki...) -...
- abi işte bi ada var, insanlar düşüyo buraya uçak kazası sonucu - robinson crusoe gibi yani - robinson uçakla mı düştü adaya? - cast away? - lan ne alakası var, insanlar diyorum, bir grup insan - neyse devam et. - sonra işte bunlar sesler falan duyuyor böyle , yarat.. - jurassic park gibi desene - ya sabır, dinazor değil, sonra görüyoruz onu. neyse, şimdi bir grup daha var adanın diğer tarafında - survivor'daki gibi mi? - hay seni survivorlar....... - ne bileyim işte onda da öyle ya, ada falan. hatta iki grup var bi kısmı bu tarafta diğerleri öteki tarafta hani, ondan dedim - olm saçmalama lan, ne alakas.. hass.. nerden biliyosun lan sen diğerlerini? - ha?
-abi şimdi lost diye bir dizi var uçak düşüyor adada kalıyorlar bunlar... +eee? -ya şimdi süper karakterler psikolojilerini falan anlatıyor... +nesi süper klişe bir şey bu... +şimdi karakterler orjinal derin böyle, bir arap var... -kesin o düşürmüştür uçağı! +yok işte adam karizma, cumhuriyet muhafızlarından biri her türlü"iletişimde" üzerine yok, bir de dinden imandan uzak türk gibi müslümansadece baş aşağı sallanırken bir yerde kelime-i şehadet getiriyor...adanın bilgisayar mühendisi! -elektrik elektronik diyeceksin. +bölümler arası atışma olmasın hocam işte ama değişik böyle izle kesin
--abii şimdi sence dünyadaki en güzel film hangisi? --schindler'in listesi --heh al simdi o listeyi çarp 3 le işte lost o kadardan bile daha güzel --valla mi? --hem valla hem billa yaa!!
- abi naber? - eyvala senden naber? - nolsun ya uğraşıyoruz işte hayat mayat - evden çıkmıyomuşun lan annenler söyledi - ya sorma bi dizi var ona sardım acaip - neymiş lan o anlatsana bakim ben de izliom bi dizi ama - adı ne? - ıhlamurlar altında - ne? - ıhlamurlar arasında? ya öyle bir şeydi boşver et seninki ne - yok abi salla sen ee yenge napıyo? - iyi ya napsın okul falan.. olm yeni diziler yalan yaa bizimzamanımızda perihan abla vardı süper baba vardı işte dizi onlardıbence.. şimdi yayınlananlar hep holding patronu köy ağası dizisi..
- abi bi dizi varmis, supermis. adamlar adaya dusuyorlarmis falan, duydun mu? - fo eyt fiftin sixtin tuvenitri fotitu - ne diyon olum sen? - fo eyt fiftin sixtin tuvenitri fotitu - ...? - fo eyt fiftin sixtin tuvenitri fotitu - allah'indan bul!
-hoca nedir bu lost'un olayı? -108 -nası 108? -toplayınca 108 ediyo -neyi toplayınca? -4 8 15 16 23 42.. 4 8 15 16 23 42.. -abi iyi misin? -108 işte.. -bi b.k anlamadım.. -toplayınca oluyo, iyi düşün -git başımdan.. -bak 4 8 15 16 23 42 -lostunu da al git ulan!
- abi şimdi lost diye bi dizi var, adaya düşüyo bunlar, uçak ikiye bölünüyo, kıçı bi yere, başı bi yere düşüyo.. - eeee? - eeesi, adada bi şey var, millet ölmüyo, bi de ağaçları yerinden sökensinek sürüsü gibi bi şey var, ama çok aktif rolü yok henüz, adada kutupayıları falan var, oraları biraz muallak, ben de tam anlamadım - abi bu dizinin olayı nedir peki? - lost işte olum süper diyom sana, prison break, heroes bi de lost vardır bu alemde... - sonra işte michael scofield diye bi cocuk var, doktor bu, zamanı bükebiliyo, gelecekten gelip adaya düşüyo falan... - ??????? <!-- / message --> <!-- sig -->
|
|
|
|
|
26
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Saç Kesimine Farklı Bakışlar
|
: 26 Mayıs 2008, 07:11:32
|
|
Saç Kesimine Farklı Bakışlar Bir Erkeğin Hayatı Nasıl Karartılır?
Aynı konunun 3 değişik versiyonu: 1-Kadın/Erkek, 2-Kadın/Kadın, 3-Erkek/Erkek
1.Versiyon: Kadın / Erkek: Bir erkeğin hayatı nasıl karartılır?
Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur. Kadın: Ama kıyamıyorum. Erkek: Öyleyse kestirme. Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. Erkek: Eger nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydı.. Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum:"Ne güzel olurdun uzun saçla" Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor. Erkek: Bu durumda kuafore git, ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum. Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat. Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. Erkek: Bırak perçemli olsun öyleyse. Kadın: Çok yorucu. Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. Kadın: O zaman asla uzatamam. Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. Kadın: Bana guzelim deme!!! Erkek:?!?!?!?!!!
2.Versiyon: Kadın / Kadın:
1.Kadın: Ah şekerim sacını mi kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun! 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...?
1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa, aynıkesimi ben de denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni birmodele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün... Bak şöylesuralarından kat verdirsen, harika olur! Benim de boynum uzun olmasaaynı seninki gibi bir model yaptırırdım.
1.Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin. Keşke benim de boynum seninkigibi olsa. En zazından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemişolurdum. 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzları olmasını isteyen bir sürü kız var... Giydigin her şey sana öyle yakışıyor ki... Bir de benim şu kısakollarıma bak. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlarüstümde emanet gibi durur muydu?
Vır vır vır, dır dır dır...
3.Versiyon: Erkek / Erkek:
1.Adam: Saçını mı kestirdin? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2.Adam: Sağol...
|
|
|
|
|
27
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Windows Hataları
|
: 26 Mayıs 2008, 07:10:40
|
|
+ Uygulama hem kaldırıldı hem de çalışıyor.
+ Windows bütün takdir haklarını Excel'den yana kullanıyor. Lütfen programı kapatmayın.
+ Yapma word, word yapma
+ Durum çubuğunun bir kaç piksel dışından, belgelerimi hafif sağ çaprazdan gören bir noktadan sağ tıklayınız.
- Kullanıcı ne yaptın!!?
- Masaüstünü bilenler için söylüyorum, başlat tarafında kalan simgeyiİnternet Explorer alıyor. Diğer simge ise windows Media Player'ın.
- Evet bilgisayar kapatılacak ve yeniden başlatılıyor.
+ Çöktü..sistem çöktü. sistem çöktü.... sistem... sistem... sistem... muhteşem bir çöküş.. harikasın sistem..
+ Excel gayet güzel çalışıyor. Gayet ayağa basılan butonlar bunlar.Dosyanın son satırlarındayız artık. Herhangi bir sistem hatası almadandokümanımızı yazmalıyız ve maalesef beklemediğimiz bir sistem hatası.Evet.. Çok üzgünüz. Sistem çöküyor ve Excel dosyamız başka baharakalıyor...
- Download beklediğimizden hızlı gerçekleşti sayın kullanıcılar
- Evet maalesef trojan bilgisayarımızda masaüstünde görmek istemediğimiz şeyler bunlar...
+ Windows için kolay bir işlem bu.
+ Windows'un sevdiği noktalar.
+ Virüs sisteme hızla ilerliyor. hacklenmemek lazım. Yapma bunu Windows. Performans beklediğimiz dakikalarda sistem hata veriyor. Yapma bunu..Sistemdeki açıklar müdafayı zayıflatıyor. Mainboard E5 otoyoluna döndü.. Yapma bunu.. Yapma bunu Windows!!!
- Masaüstü.. Hayır hayır c sürücüsünde.. Yo yo belgeler.. Silinmesigereken şeyler var.. Eee.. Şeyler işte.. Arkadaşlarım kulaklıktanbildiriyorlar şimdi.. Bik bik bik..
- Bu dakikalarda dikkatli olmak lazım.. Virüs girebilir.. Aman çocuklaraman girmesin.. Ve virüs girdi.. Norton naaptın.. Naptın Norton!!!?
- Çok güzel Norton, çok güzel. Şimdi virüsler düşünsün.
+ Hem hata hem virüs
+ Windowsta şenlik var. Xp'de bayraaam sevgili kullanıcılar.. Yok böylebirşeyy... Emrah tıkladı 3 oldu.. Evveet Emrah tıkladı ve hata mesajıüç oldu..
+ Bill Gates takımı iyi çalıştırmış. Sağlı sollu hatalarla sistem çöküyor.
- Zemin bilgisayarın çökmesi için müsait...
- Virüs bilgisayarın kendi monitörüne bakan kısmından giricek döndürmeyin onu çocuklar döndürmeyin...
- Rıdvan, Windows nolur? + Çöker... - Vee çöktü, Windows dizlerinin üzerine çöktü harika bi çöküş muhteşem ayakta alkışlanıcak bi çöküş...!!!!
- Virüs arkadaşına baktı yuvarlandı kalktı tekrar şimdi de amuda kalkıyor salto attı aman Xp yapma...
|
|
|
|
|
28
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / Komik diyaloglar
|
: 26 Mayıs 2008, 07:09:45
|
|
Komik diyaloglar <!-- / icon and title --> <!-- message --> İlkyemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı,kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlübulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: -'Evde mi bıraktım acaba?'
Biri de şöyle anlatıyor arkadaşı ile olan diyaloğunu; -"6. His filmini izledin mi" dedim. -"Hayır ama çok övdüler" dedi. -"Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle" dedim. -"Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce" dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: -'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
Komşusunun marifetini de biri şöyle anlatıyor; Aniden fenalaşan annelerini hastaneye götürdüler. Yarım saat sonra doktor; -"Maalesef annenizi kaybettik" deyince, doktoru bir güzel dövdüler... O arada da bağırıyorlardı; -"Ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' diye.
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp; -'Bunlar taze mi?' diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: -'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'*
Ana-oğul televizyon izlemektedir. O anda ekrana Aydın ve Fatih Ürek gelir... Anne, oğluna dönüp şunu der; -'Ben bunları çok severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar.'
Temel bir gün Dursun’a balık kılçığı yemenin insanın kafasını çalıştırdığını söylemiş. Bu habere sevinen Dursun yanına Temel’i de alarak hemen bir balık lokantasına gitmiş. Az sonra gelen balıkların etini Temel, kılçıklarını Dursun yemiş. Böylece üç porsiyon balık tükettikten sonra Dursun hesabı ödemiş ve dışarıya çıkmışlar. Yolda bir ara Dursun: - Baa bak Temel. Sen galiba kazuklaysun beni ? demiş. Temel gülerek cevap vermiş: - Bak, gördün mü ? Kafan çalışmaya başladı bile
|
|
|
|
|
29
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / iğrenç epiriler
|
: 26 Mayıs 2008, 07:08:48
|
|
Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio.
Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan!
Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için.
Hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah.
Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan...
Taksime cami yapmasınlar. Gitsinler başkasının taksisine cami yapsınlar.
Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta.
Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni.
Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa.
Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için.
Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz... Orkid.
Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax.
Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış.
Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da...
En acı on nedir? Biberon.
Fransız İhtilali neye karşı çıkmıştır? Sabaha karşı.
Viyadük-Viyadüşes-Viyakontes
>Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem.
<Yok ya, neymiş bakalım...
>Ton.
Doktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız"
Doktor: "Amip yapan kuyu suyu içer misiniz?" Hasta: "Yok teşekkür ederim"
> EMAYE TENCERE DESENE! HADİ! HADİ! HADİ! < DUR LAN MANYAK! HEYECAN YAPMA! > DESENE DESENE! < EMAYE TENCERE! EEE N'OLMUŞ? > NO YU ARINT! EHE EHE!
> Abi sen kaptan mısın? < Evet kaptanım. > Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı?
İŞİ-YO-KUŞA SÜRÜYO
Bir devlet dairesinin müdürü işleri zorlaştırmakla ünlüymüş. Birvatandaş da kağıtlarını müdüre imzalatmak istiyormuş. Çalışanlar ise:"Senin işin çok zor. Bizim müdür işi yokuşa sürüyo" demişler. Adamkafasına takılan bu sözlerle müdürün odasına girmiş. Bir de ne görsün.Müdür balkonda eline bir kuş almış, işiyo kuşa sürüyo.
Bruce Lee'nin Türk versiyonu kimdir? Memoli
Anneler neden hiçbir şey düşünmez? Çünkü "TEFAL herşeyi düşünür"
Öğretmen öğrencilerine: "Çocuklar dinleyin" der. Çocukların cevabi ise: "din din din"
Aaaa çok fiyakalı bir elbise. Bak benimkisi V yakalı.
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.
Var ya sen hiç gol atamazsın. Niye? Tipin ofsayt.
Var ya sen denizde hiç boğulmazsın. Niye? Tipin kayık.
Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? Noter.
Eli olmayan babaya ne denir? Noel Baba.
Aykut gol atamayınca ne demiş? I couldnt.
Adamın kafasına selpak düşmüş ölmüş. Niye? Onlar halka değil fil.
En çok hangi ilimizde araba var? Kars.
Yıkanan tona ne denir? Washing ton.
Çocuk arkadaşına kırda oynayalım demiş. Arkadaşı ise kırarsak nasıl oynarız demiş.
Ders Bosch mu? Hayır Arçelik.
Telefonlar dinleniyormuş. İyi bari çok yorulmuşlardı.
Çok makbule geçti, senin gibisi geçmedi makbule.
Email mi kötü mail mi?
Adamın gözleri dolmuş. Ayakları taksi.
Adamın karnı açmış denize dalmış, tok çıkmış. Niye? Adam vurgun yemiş.
En hızlı sayı 10'dur. Niye? Çünkü on'un arabası var.
A1018-Ablan 19
Adam SATmış karısı RTL.
Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? Hakan Taşıyan.
Karadenizlinin birisi bara gitmiş. "Barmen bey" demiş "Limonsuz tekila" Barmen: "Beyefendi limonsuz kalmadı kusura bakmayın, portakalsız versek olur mu?"
Temel'i süpermarketin önünde kocaman bir orkid paketiyle gören Cemal neyapacağını sorunca, Temel: "Puninla tenis oyniyepilirsun, pisikletebinebilirsun, ata binebilürsun, tenuze cirebilürsun" demiş.
Boşluktaki fil'e ne denir? Fill in the blanks
Adamın biri bir gün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: "Oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?"diye sorunca Adam: "Ama anne bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor"
**o bir gün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder" diye sormuş. Hepsi birağızdan 20 diye cevap vermişler. **o sinirlenmiş, ayağa kalkmış vebağırarak: "Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş.
Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor.
Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisör yayı gibiyaylar varmış. Bunları sırayla ısırıyormuş. Bunu gören arkadaşımeraklanıp ne yaptığını sormuş. Adamda yanıtlamış: "Yayla lezzet testi"
Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmış. Bunu gören arkadaşı yanına yanaşmış ve konuşmaya başlamışlar: -Niye attın saati havuza? -Nasıl yüzdüğünü görmek için. -Peki kurdun mu? -Hayır -Enayi hiç kurmadan yüzer mi?
İlahi Azrail... Sen adamı öldürürsün...
Volkswagen Passat çok vasat, halbuki Golf Dizel ne güzel.
Geçen bir araba korna çaldı. Polis hala kornayı arıyor.
Bak bugün çok erik yedin. Bu yediğin Ericsson.
Aaa... Burada bir delik var. Artık d'lerimi buraya koyabilirim.
Pardon! Pardon yok, slip don var.
He-man hesabına para yatıracakmış. Bankada çalışan görevli "Kimin adına" diye sormuş. He-man de "Gölgelerin gücü adına" demiş.
"Sana katılıyorum" "Ama gülmekten"
>"Amma zayıflamışsın" <"Sahi mi?" >"Evet ama karakter olarak"
Seni "dizi"mde oynatıcam, otur kucağıma.
1, 2, 3 Tıp. 1, 2, 3 Mühendislik.
Bugünkü programımda size notlarımdan okuyacağım. Tarih:5, Coğrafya:4.
Hayat acıdır. Biber de acıdır. Öyleyse hayat biberdir.
Yaşımı bir türlü aklımda tutamıyorum. Çünkü her sene değişiyor.
aralarda klasikleşmiş iğrenç espiriler var ama benim duymadıklarımda vardı
|
|
|
|
|
30
|
Komiklerin Yeri / Komik Yazılar / msn'de kız erkek muhabbetleri :D
|
: 26 Mayıs 2008, 07:07:45
|
|
erkek: slm naber kız: slm iii kimsin erkek: benmi kız: yok arkandaki erkek: ha o Samet kız: byyy erkek: tüh be Sametin yüzünden engelledi
erkek: ya nerdesin görüşmeyeli çok ayıp ediyosun ha kız: pardon? erkek: tamam bi daha olmasın kız: sen de kimsin be defol
kız: msn adresimi nerden aldınız erkek: ıı migrosda ucuzluk vardı toptan aldım erkek: tüh be çevrim dışı oldu
kız: kimsiniz erkek: talihine darılmış umutlara sarılmış sevmişte terk edilmiş bir gönül yorgunuyum(ferdi babadan alıntı yaptım) kız: böyle birini tanımıyorum by
kız: adresimi nerden buldun erkek: ıı şey dün gece ak sakallı bi dede rüyamda bu adresi verdi kız: söyle o dedeye bi milli piyangodan sonra çöp çatanlığamı başladı erkek: valla bende anlamadım kız: hadi sana tatlı rüyalar anca buluşursun ak sakallı dedeyle
erkek: slm ben ahmet kız: hangi ahmet erkek: unutuldukmu yoksa kız: haa anteptekimi erkek: eeevet o işte kız: amma kekmissin benim antepte tanıdığım yokki by
erkek: slm ben mehmet ağa kız: hangi mehmet ağa erkek: çizmeli kedinin ağası kız: nasıl yani erkek: sarı çizmeli mehmet ağa işte kız: öylemi biz şehre taşındık ağalık kalktı by
kız: slm adresimi nerden buldunuz erkek: googleden yav adamlar ne güzel yapmış aradığın herşey var kız: ben öyle kolay bulunmam erkek: ozaman sen hintlisin kız: ne alaka erkek: kolay bulunmuyasan bulunmaz hint kumaşısın ehuehe kız: hahaha çok komik msn em görmesin seni
erkek: slm mailimi nerden aldın kız: benmi almışım sen kaydettin erkek: ben kaydettim diye eklemen mi lazım hemen kız: ee sen bilirsin ozaman byy
kız: slm erkek: slm kız: isim ne nerden erkek: vayy direk mevzu ha kız: sana iylik yaramaz erkek: dur gitmeee tamam tamam tüh gitti
erkek: slm kız: slm şebnem ferah dinlermisin erkek: yok kız: ozaman by erkek: sen Müslüm Gürses dinlermisin kız: yok erkek: ozaman sana by
|
|
|
|
|