İletileri Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 11
|
|
10
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Özgün - Bir Yaşıma Daha Girdim
|
: 17 Haziran 2008, 20:35:42
|
|
Özgün - Bir Yaşıma Daha Girdim
Görecek ne günler vardı,yaşanmadan bitti Beni yalnız koydu zalim,sabırsızca pes etti Nasıl oldu bu adalet,sevenler hüküm giydi Beni vurdu tam isabet,ardından çekip gitti
Masallarda kalmış O eski mutlu sonlar Ne prensler kalmış yürekli Ne masum genç kızlar..
Bi yaşıma daha girdim Beni bırakmaz derdim Gideceğini bilsem severmiydim Yalanlara aldandın Kendini bişey sandınbi yaşıma daha girdim İnadıma yenildim...
|
|
|
|
|
11
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Özgün - Ben Bilirim
|
: 17 Haziran 2008, 20:35:15
|
Özgün - Ben Bilirim
Güneş vurdu gözlerime Esen rüzgar seni anlatıyor Hatırlattı birkaç kelime Seni sevmek beni çok ağlatıyor
Belki de geç kaldım bunu söylemek için Bildiğim bir şey var sensizlik çok zor
Bilmiyorsan aşkın son sözünü Git demesi zordur ben bilirim Aşk kanına girdiyse Çık desende çıkmaz Dur desende durmaz Ben bilirim
Bilmiyorsan aşkın ilk sözünü Kal demesi zordur ben bilirim Aşk emanet olduysa Duy desende duymaz Kal desende kalmaz Ben bilirim
|
|
|
|
|
12
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Özgün - Aşk Çiçeği
|
: 17 Haziran 2008, 20:34:48
|
Özgün - Aşk Çiçeği
Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini
Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim olsun sadece İzin ver solmasın açan çiçeklerimiz
Gözlerin gibi yalan söyle İstersen kabullenme Yine battı yaz güneşi Açamadı soldu aşk çiçeği x3
Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini
Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim olsun sadece İzin ver solmasın açan çiçeklerimiz
Gözlerin gibi yalan söyle İstersen kabullenme Yine battı yaz güneşi Açamadı soldu aşk çiçeği x2
|
|
|
|
|
13
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Özgün - Acıyı Çeken Anlar
|
: 17 Haziran 2008, 20:34:20
|
Özgün - Acıyı Çeken Anlar
Duvarlar arkasında,yüklü bir sevdanın izlerini taşıdım O hep doğan güneş şimdi söndü O hep açan çiçek öldü Toprağına döndü…
İnandığım için aşka;dünya bana ders oldu Acıyı çeken anlar Hesabını ödetir,ödedim çok ağır Sonuna kadar aşkı yaşar bu gönül,yaşarım
Acıyı çeken anlar Hesabını ödetir,ödedim çok ağır Dibine kadar aşkı yaşar bu gönül,yaşarım bir ömüürr.. oOoOfFf yaşarım yaşatırsa gönül..
Hep izlerini taşıdım duvarlara Aşkımızı kazıdım ahh kalbe seni boyadım O hep gülen yüzüm şimdi soldu Şu gözlerim çöle döndü,bende zaman öldü.. Güvendiğim için aşka;dünya bana ders oldu..
|
|
|
|
|
14
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Pinhani - Zaman Beklemez
|
: 17 Haziran 2008, 20:33:42
|
|
[COLOR=darkslateblue]Kalk,geç karşıma,aç gönlünü,dön gel yavaşça Ben sensiz yanan bir ateştim söndüm zamanla Bir düşman gibi gel üstüme özletme kendini Sen bir dost gibi kardeş gibi özlenen sevgili
Sabrı öğütler zaman Oysa odur durmayan Ben beklerim de Zaman beklemez ki beni
İyisi mi sen kalk,geç karşıma Aç gönlünü,dön gel yavaşça Ben sensiz yanan bir ateştim Söndüm zamanla..[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
15
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Pinhani - Yansın
|
: 17 Haziran 2008, 20:33:08
|
|
[COLOR=darkslateblue]Hani sana aldıgım cam yüzük var ya Ya kırılmış ya kaybolmuştu İlk çektirdiğimiz resim var ya Ya yırtılmış ya da solmuştu
Varsın yansın yanar zaten anılar Kalan kulleri kadar içinde kalsın O küller sana uçar Uçar yine geri gelir belki bana
Hani sana aldıgım son çiçek var yha Son olduğunu anlamıştı Son kaldıgımız o ev var ya Ya yıkılmış ya da yanmıstı
Varsın yansın yanar zaten anılar Kalan külleri kadar içinde kalsın O küller sana uçar Uçar yine geri gelir
Varsın yansın yansın Ne yaşandıysa aramızda Hepsi yansın yansın yansın[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
16
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Pinhani - Yalnızlık
|
: 17 Haziran 2008, 20:32:38
|
|
[COLOR=darkslateblue]Tesadüfen tanıştık seninle Uzun zamanda alıştık birbirimize Beni benden alırsın istersen ama Yalnızlığım sürer hep derinden
Yalnızlık içime işlemiş Çıkartamazsın çünkü o senden eski Bu yalnızlık içime işlemiş Çıkartamazsın çünkü o benden biri
Çocukken ben oynardım kendimle Yalnızlıkla hayaller peşinde Şimdi senle beraber olsak da Ben yalnızım yalnızlık özümde
Bu yalnızlık içime işlemiş Çıkartamazsın çünkü o senden eski Bu yalnızlık içime işlemiş Çıkartamazsın çünkü o benden biri O senden biri...[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
17
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Pinhani - Dursana Dünya
|
: 17 Haziran 2008, 20:32:03
|
|
[COLOR=darkslateblue]Vaktimi ver uykumu al gecelerin çok mu suçu var Aşk dediğin çok utanır gece bitince saklanır Dünya dursada dünya dursana Benzemez hiç günle gece,gün katlanır mı her şeye Ben geceye hiç doyamam bari bu gece bir kıyak yap dünya Dursana dünya dursana dünya bu gece dursana dünya dursana
Zaten ömür çok kısadır aşka meşke zaman kalır Kimse seni kovalamaz neden hızlı dönersin dünya Dünya dursana dünya dursana Dünya bu gece dursana düya dursana...[/COLOR]
|
|
|
|
|
18
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Son Mektup
|
: 17 Haziran 2008, 20:30:19
|
|
[COLOR=darkslateblue]Bırakmaz yakamı hiç bir aşk Sonunda ne oldu bize bak Ayrılmak için çok erken Yarım kalacak sevdalar
Ayrılmak için çok erken Can dayanır mı buna derken Başım koyduğum kucak nerde Salıp kurtul beni derde
Bedenden koptum bir pare Elinde taş olacak bak Yanındayken ben bi çare Yaşanmaz olmuş sevdalar
Saatler durmuş gözümde Zaman yara çok derinde Ellerim buz gibi oldu bak Ateş teninde nafile
Hasretlik çekilmiyor Bu soğuk gecelerde Sensiz hiç yaşamadım ki Bu köhne boş şehirde
Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku Ben yine sana mecburum
Ah bir bilsen sevdiğim Bu sana son mektubum İster at ister oku[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
19
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Soldum Yine
|
: 17 Haziran 2008, 20:29:46
|
[COLOR=darkslateblue]Sabahlara kadar seni düşündüğümde, İçim yandı doğrusu. Ellerini ellerimde. Sana ulaşmak ne kadar zor bitanem sevgilim. Dua ediyorum bu masal bitmesin diye (bitmesin diye)
Soldum yine sensiz rüyalarda bu akşam. Soldum yine sensiz hayallerde bu akşam.
Vazgeçilmez kadın. Her anımın sahibi. Sen yokken hiçbir seyin anlamı yok. Gözlerimden süzülen yaşların tek sebebi. Ne yazık ki sensizliğin çaresi yok (çaresi yok)
Soldum yine sensiz rüyalarda bu akşam. Soldum yine sensiz hayallerde bu akşam[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
20
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Sesimi Duymuyor Musun
|
: 17 Haziran 2008, 20:29:24
|
[COLOR=darkslateblue]Olanların tek sebebi, Benmişim gibi davranmak. Seni ne kadar rahatlatır, Aşkımızdan sıyrılmak.
Bunları hiç düşündün mü? Olanlara hiç güldün mü?
Sesimi duymuyor musun? Seni seviyorum diyorum. Sesimi duymuyor musun? Sana aşığım diyorum.
Bak ne kadar kolay oldu. Ben çıkınca işin içinden. Görünmeyen yaraların da, Kapanır belki aniden.
Bunları hiç düşündün mü? Olanlara hiç güldün mü?
Sesimi duymuyor musun? Seni seviyorum diyorum. Sesimi duymuyor musun? Sana aşığım diyorum. Sesimi duymuyor musun?[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
21
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Sabah Olsun
|
: 17 Haziran 2008, 20:28:51
|
|
[COLOR=darkslateblue]Saygısız yürütemezdik, başaramazdık. Biz bu aşka köle olduk. Söylenenler unutulmaz. Yenilip yutulmaz. Yanamadan kül olduk.
Sevdiğim herkes ayrıl diyor. Kimse onu bilmiyor. İçimde sönmeyen ışık o. Korktuğum her zaman, yanımda olmadan, Beni rahatlatabilen o.
Sabah olsun tanrım. Ne olur uyandır beni. Elimi açtım göğe duy beni Dibine vurdum aşkın. Suretim boş şişelerde. Tiryaki oldum artık bu derde[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
22
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Rol Yapma
|
: 17 Haziran 2008, 20:28:18
|
|
[COLOR=darkslateblue]Bulamadin galiba kimse sevmedi seni sevmeyi benim kadar Ne oldu neden sustun yoksa yanlizmisin sende benim kadar
Kaybeden senmisin seni sevebilecek tek aptal benmiyim Aaaahh ne oldu cevabin yok cektigin acilara karsi bedelmiyim
Rol yapma yalnizsin…..rol yapma farksizsin…..
Sözünü tut hadi götür beniiii İlacimi ver bana ucur beniiii[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
23
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Neyin Var
|
: 17 Haziran 2008, 20:27:40
|
|
[COLOR=darkslateblue]Yudum yudum içtiğim gözyaşım akarken gönlüne Sevdiğimi hiç görmedin, söyleyemedim Yanımda olmadığın her anda üşüten yalnızlığın Kar yağdırır heryere dindiremedim
Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi
Kalbimin mührünü açan tek anahtar Ne olur sende terketme, gitme..
Kalbimin mührünü açan tek kadın var Ne olur sende terketme, gitme..
Her sabah uyandığımda daha iyi anlıyorum Gökyüzü neden siyah neden dertli Güneş bile fayda etmez içimdeki karanlığa Benim güneşim sendin bebek yüzlüm
Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi
Kalbimin mührünü açan tek anahtar Ne olur sende terketme, gitme..
Kalbimin mührünü açan tek kadın var Ne olur sende terketme, gitme..
Gitme, gitme, gitme, gitme, gitme Gitme, gitme, gitme terketme..[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
24
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - Ölürüm Hasretinle
|
: 17 Haziran 2008, 20:27:02
|
[COLOR=darkslateblue]Gördün mü bak bizden öteside varmış. Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış.
Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer kör olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha..
Yar ellerin nerde? Ya benide götür,ya da gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle.
Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde. Anılar birer birer batırır hançeri kalbime.
Kaderimde bu da mı vardı? Sevdiğimi başkalarıyla, Göreceksem eğer kör olsun bu gözler, Görmeyeyim bir daha.
Yar ellerin nerde? Ya beni de götür,ya da gitme. Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle...[/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
25
|
Müzik Dunyası / Türkçe Şarkı Sözleri / Seksendört - O Sensin
|
: 17 Haziran 2008, 20:26:32
|
Seksendört - O Sensin [COLOR=darkslateblue]Sana deli bir vücuttan Ne beklenirse, Onu yaptım sarıldım..
Kendimde değilsem eğer, Suçlusu yokki.. Günahsız aşk olmaz yanıldım...
Geldim işte bu hayattan kurtul diye. Yardım istemiştin benden..
Darılmak yok sevdiğim, Bu senin hikayense, Senden güzeli var artık, Adını sorma o sensin..
Hatırla sen demiştin Unutmak kolay olur O zaman hadi, unuttur..
Darılmak yok sevdiğim, Bu senin hikayense, Senden güzeli var artık, Adını sorma o sensin..[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/FONT]
|
|
|
|
|
26
|
Aşk Doktoru / Amatör Şiirler / SONSUZ AŞK
|
: 17 Haziran 2008, 20:19:12
|
|
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya. Dalga, seven - kıyı, sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim yar.
Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacaklarını... Okşanmayacaklarını... Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle. Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İşte, ben de seni böyle beklerim yar.
Yar, ipek böceğini bilir misin? Onun kozasının içinde ördüğü o ipliğe olan aşkını Bilir o, ördüğü ipliğin kendisinin ölümü olacağını Ama aşkına feda eder kendini. Öyle verir kendini yarenine korkusuzca İşte, ben de kendimi böyle veririm sana yar.
Yar, ağaç ile meyvesinin aşkını bilir misin ? Meyvesini vermelidir ağaç yeniden doğmak için Öyle zorludur ki ayrılmaları Verir meyvesini ağaç meyve tohum olur, tohum kök olur Ve yeniden doğar ağaç kendi meyvesinden İşte bende böyle yar; Yok olmayı göze aldım, tekrar sende doğmak icin.
|
|
|
|
|